Carnaval

De Deurzakkers

Boek De Deurzakkers bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De Deurzakkers bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De Deurzakkers? Neem dan gerust contact met ons op.

Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feeststemming. Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen… en dat al ruim 35 jaar. Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. “Het feest kan beginnen”, “Zak es lekker door”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, zijn liedjes die iedereen kent. Ook het zomers getinte, in 2010 uitgebrachte “Dushi Dushi” is een feestknaller van de bovenste plank.   Naast deze hits zorgen de gezellige Hollandse medley’s uit hun repertoire voor een geweldige sfeer tijdens de optredens. De medley “Feest op het plein”, met o.a. C’est la vie, Leve de lol en ’t Dondert en ’t bliksemt. De “Kermismedley” met o.a. Jij bent de zon of de “Party mix” met o.a. Ik meen ’t, Marina en Zijn het je ogen. Fantastische hit-medley’s, die tijdens hun live optredens het feest completeren. “Feest in de tent” is en blijft het uitgangspunt van “De Deurzakkers”. Het hele jaar door gaan de optredens door en… zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest.

Wilt u meer weten over De Deurzakkers?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Deurzakkers is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Deurzakkers.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Deurzakkers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Deurzakkers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De Deurzakkers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens