Bands

De M&M band

Boek De M&M band bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De M&M band bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De M&M band? Neem dan gerust contact met ons op.

De M&M band is één van de meest geboekte cover/begeleidingsbands van Nederland. Drummer Micky Fisserenpercussionist Marvin Smith hadden in 2013 het idee om een jonge, frisse begeleidingsband te beginnen met hun tegekke vaste club aan muzikanten.Inmiddels is de band geen onbekende meer in het entertainmentcircuit en worden zij veel gevraagd voorevenementen/bedrijfsfeesten. Ook mochten zij als huisband van het TV Programma ‘’Nederland Muziekland op SBS6’’alle artiesten begeleiden.De M&M band heeft al veel artiesten mogen begeleiden: o.a. André Hazes, Ruth Jacott, Wolter Kroes, MartHoogkamer, Jan Smit, Yves Berendse, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Thomas Berge en nog veel meer!

Wilt u meer weten over De M&M band?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De M&M band is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De M&M band.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De M&M band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De M&M band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De M&M band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens