Oktoberfest

De Palemiger Spatzen

Boek De Palemiger Spatzen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De Palemiger Spatzen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De Palemiger Spatzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Popmuziek met accordeon moet wel uit Parkstad komen, dé regio waar dat instrument van oudsher geliefd is. De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren ’90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 25 jaar en treedt meer op buiten de provincie dan in Limburg.

“Harmonikapower” noemen ze zelf hun show. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex-mex en NDW. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden “Harmonika Power”, “Goeie Morgen!”, “Lalala-lied” en “’t Is weer harmonikatijd” in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oosten­rijk. “Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Lim­burg.”

De muziek is duidelijk “volkstüm­lich” en voornamelijk Duitstalig. De “steirische” harmoni­ka staat centraal en wordt onder­steund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn.
Heiligers: “We klinken anno nu iets poppiger maar blijven bij onze roots. We spelen het bekende eigen repertoire, maar ook nieuwe eigen nummers zoals ”t laeve is mooi’.”

Wilt u meer weten over De Palemiger Spatzen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Palemiger Spatzen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Palemiger Spatzen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Palemiger Spatzen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Palemiger Spatzen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De Palemiger Spatzen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens