Kinderentertainment, Trio's, Zangers

De Pieten Toppers

Boek De Pieten Toppers bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De Pieten Toppers bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De Pieten Toppers? Neem dan gerust contact met ons op.

Nando: de Hoge Piet
Nando is de zanger met de hoogste noten en dus de meeste stemmetjes van het trio. Nando is de intelligentste van de 3. De stille kracht. Hij zegt niet veel, maar alles wat hij zegt, is raak en gevat. En maak hem niet kwaad, want dan pakt hij de microfoon en blaast iedereen weg. Zijn stem klinkt als een klok en als hij zingt, wordt je spontaan fan! Zijn lengte en verlegenheid zijn altijd voer voor grapjes van de andere 2. Maar wie het laatst lacht….
Geraldo: de Maffe Piet
Geraldo is de kleinste en de jongste van het stel. De entertainer zonder gêne. Maar dus ook de naïefste. De rotklusjes zijn voor Geraldo en hij doet ze ook braaf. Een zaal op zijn kop zetten, is gesneden koek voor Geraldo. Hij windt iedereen om zijn vinger en pakt iedereen in met zijn enthousiasme en mooie geluid. De ene grap na de ander komt er uit zijn mond. Een durfal. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. De kleinste met de grootste mond.
Javiero: de Feest Piet
Javiero is de zanger en entertainer die een feestje weet te bouwen, zoals niemand anders kan. Als hij roept: “armen de lucht in”, moet je eens kijken wat er in een zaal gebeurt. Het dak gaat eraf. Hij is de meest stabiele van het trio, houdt de boel netjes bij elkaar en weet de andere 2 vaak met leuke grapjes uit de tent te lokken. Een mooie stem, een goeie beweger en een goeie kop. Improviseren is zijn hobby en daar maakt hij dan ook gretig gebruik van door de andere 2 Pieten soms op het verkeerde been te zetten. Javiero wil je op je feestje. Maak je borst maar nat!

Wilt u meer weten over De Pieten Toppers?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Pieten Toppers is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Pieten Toppers.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Pieten Toppers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Pieten Toppers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De Pieten Toppers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens