Kinderentertainment, Shows

De vet coole sintshow

Boek De vet coole sintshow bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De vet coole sintshow bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De vet coole sintshow? Neem dan gerust contact met ons op.

Diego, De coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, de leukste
kinderentertainer van Nederland presenteren de nieuwste sensatie voor Sinterklaasfeesten! VET COOLE SINTSHOW Een complete Sinterklaasvoorstelling met DIEGO, BART JUWETT, SINTERKLAAS en maar liefst 6 PIETEN.

We gaan natuurlijk nog niet verklappen wat er allemaal gaat
gebeuren in de show, maar wel kunnen we zeggen dat het een groot spektakel zal worden. Met nieuwe en bekende liedjes van Diego. Bart zal natuurlijk zijn buikspreekkunsten vertonen. De kinderen zullen vooral veel mee kunnen doen.
Het geheel in een prachtig decor en voorzien van goed geluid.
Een vijf kwartier durende show met natuurlijk SINTERKLAAS!

Wilt u meer weten over De vet coole sintshow?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De vet coole sintshow is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De vet coole sintshow.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De vet coole sintshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De vet coole sintshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De vet coole sintshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens