Carnaval, Shows, Trio's

De Wannebiezz

Boek De Wannebiezz bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De Wannebiezz bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De Wannebiezz? Neem dan gerust contact met ons op.

De Wannebiezz is een humoristisch, overwegend Nederlandstalig, muzikaal en vooral gezellig trio uit “Rotjeknor”.

De 1e single “Kermis in de stad” behaalde een 2e plaats in de Kermis Top 50 van 2011, de 2e single “Het zal me een worst weze” werd 3e bij de Carnavals-Hit-Verkiezing op de landelijke radio.

Voor hun 3e single kozen de Wannebiezz voor een Hollandse klassieker van het Cocktail Trio. Zes jaar geleden ontfermden de Wannebiezz zich over de muzikale erfenis van dit legendarische trio, dat sinds 1951 furore maakte en de Nederlandstalige muziekcultuur verrijkt heeft met een schat aan vrolijke, vaak komische liedjes. Arie, Rocco en Gilles vertolken veel van dit repertoire tijdens hun optredens in het land en merken dat zowel jong als oud hier enthousiast op reageert. Met de zomer in het vooruitzicht besloten de mannen in samenwerking met producer Kees Tel om “Kangoeroe Eiland” in een ‘Wannebiezz jasje’ te steken, zonder dat dit ten koste ging van het origineel van het Cocktail Trio uit 1961. Trots op het resultaat gingen zij op zoek naar, het nog levende lid van het Cocktail Trio, Ad van der Gein. Zij wisten dat Ad al op vergevorderde leeftijd is en wilden hem graag op de hoogte brengen van hun plannen om Kangoeroe Eiland opnieuw uit te brengen. Ad van der Gein was meteen enthousiast en nodigde de Wannebiezz uit. Ad had besloten dat hij op 18 mei 2012, de dag dat hij 90 jaar werd, te stoppen met landelijke optredens. Tijdens een feestelijke gelegenheid, in zijn woonplaats Amstelveen, namen de Wannebiezz symbolisch het ‘Cocktail stokje’ van hem over.

De opmars van de Wannebiezz lijkt hierna bijna niet meer te stuiten. De single “Goeiemorge zonneschijn” werd enthousiast ontvangen door de diverse media in het land en vooral door luisteraars en de volgers van dit illustere trio. De bijbehorende videoclip is ruim 70.000 keer bekeken op YouTube en staat nog steeds op de speellijsten van de diverse televisiezenders.

De Wannebiezz lijken patent te hebben op de positieve liedjes en dat is blijkbaar niet aan dovemansoren gericht. In het hele land groeit de schare fans in rap tempo en een veelgehoord compliment is dat men een goed gevoel overhoudt aan een optreden van de Wannebiezz. Welbeschouwd zijn ze dus de eerste “FEEL GOOD band” van Nederland. Inmiddels hebben de Wannebiezz hun 5e single uitgebracht en dit dreigt hun lang gehoopte hit te worden. Met “Vandaag mag nooit meer overgaan” gokten de Wannebiezz er op dat het voorjaar zich vroegtijdig uit de tent liet lokken. Dit lukte echter niet, maar afgaande op de reacties van het publiek zorgt het vrolijke liedje minstens voor een ‘voorjaarsgevoel’.

Maar er is meer: De Wannebiezz hebben een eigen tijdschrift de “Glossip”, hun eerste album is in de maak en in navolging van vorig jaar geven zij, op 18 oktober, een groots TheaterFeest met de zinnenprikkelende titel “Ol De Wee”. Dit bijzondere TheaterFeest, dat plaatsvindt in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal, is een perfecte mix van “een interactieve theatervoorstelling bezoeken” en “een avond met je vrienden naar de kroeg”. Na de 2 voorgaande Theaterfeesten, die volledig uitverkocht waren, heeft “Ol de wee 2013” dit succes ruimschoots geëvenaard, als we naar de spectaculaire kaartverkoop kijken. Na anderhalve week was meer dan de helft van de kaarten al verkocht. De Stadsgehoorzaal liet in een jubelend persbericht weten dat “Ol de wee” daarmee in de TOP 3 stond van de bestverkopende voorstellingen. Inmiddels is dit programma volledig uitverkocht en daarmee de 1e theatervoorstelling in het nieuwe seizoen van de Stadsgehoorzaal met deze status.

De Wannebiezz zijn in te zetten als feestelijk intermezzo of slotoptreden tijdens evenementen, maar ook als avondvullend programma.

Kortom: de Wannebiezz doen het uitstekend op festivals, bedrijfsevenementen, in kroegen en in theaters.

Wilt u meer weten over De Wannebiezz?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Wannebiezz is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Wannebiezz.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Wannebiezz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Wannebiezz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De Wannebiezz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens