DJ's rappers

Def Rhymz

Boek Def Rhymz bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Def Rhymz bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Def Rhymz? Neem dan gerust contact met ons op.

Def Rhymz is een succesvolle Nederlandstalige rapper. Onderscheidt zich door zijn humoristische en soms wat melige teksten. Scoort in 1999 een nummer 1 hit met het nummer Doekoe.
In 1999 is Def Rhymz inmiddels actief als presentator op feesten en als stand up comedy-artiest. Hij tekent een platencontract bij Top Notch. Bouman is een oude bekende van Top Notch-baas De Koning van de tijd dat deze nog presentator van radioprogramma Villa 65 was. De eerste single bij Top Notch heet Doekoe en is mede gecomponeerd door gitarist Menno Koning. Het nummer wordt een gigantische hit en staat aan het einde van het jaar op nummer één. Daarnaast vervult Def Rhymz een gastrol op de nieuwe single van The Postmen: de Doe Maar-cover De Bom.

De videoclip bij Schudden, het tweede nummer van de single Puf, staat in januari en februari van 2001 wekenlang op 1 in de playlist van clipzender The Box.  Def Rhymz neemt ook nog samen met Patty Brard een nummer op. 

Het tweede album Hoorgasme komt uit. De plaat bevat ondermeer een wedstrijd snelrappen tussen Def Rhymz, Miss Stress en Laquatal en speelse verwijzingen naar collega-rappers als Brainpower, Extince en Def P.

Wilt u meer weten over Def Rhymz?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Def Rhymz is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Def Rhymz.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Def Rhymz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Def Rhymz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Def Rhymz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens