Zangers

Delano Bisschops

Boek Delano Bisschops bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Delano Bisschops bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Delano Bisschops? Neem dan gerust contact met ons op.

Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet.

Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. Al snel kwam zijn eerste officiële grote boeking, Hollands Glory. Na een grote aankondiging kon hij eindelijk een setje gaan zingen. Na zijn set zingen was er niks anders als positieve reacties en kwamen de fans op Delano af. Nu wist Delano het zeker ‘ik wil zingen, mensen vermaken op feesten en partijen’

Zo gezegd zo gedaan, na 1 jaar te hebben gezongen in diverse kroegen en feestzalen werd het tijd om een nummer op te nemen. Onlangs verscheen zijn eerste single ‘Kom en ga mee’ uitgereikt door Oscar Harris geschreven door John Spencer waar Delano super trots op is laat de zomer maar komen.

Wilt u meer weten over Delano Bisschops?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Delano Bisschops is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Delano Bisschops.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Delano Bisschops ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Delano Bisschops zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Delano Bisschops

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens