Zangeressen

Demi van Wijngaarden

Boek Demi van Wijngaarden bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Demi van Wijngaarden bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Demi van Wijngaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Op haar negende jaar ontdekt Demi van Wijngaarden (08 november 1998) uit Zwaag haar talent voor zingen. Na drie jaar besluit ze om meer tijd en energie te stoppen in haar nieuwe passie. Dit werpt meteen haar vruchten af.In juli 2012 wint Demi met overtuiging de eerste editie van The Voice Of Westfriesland. Op dat moment is Demi slechts 13 jaar! Niet veel later wint ze ook een talentenjacht in Purmerend en een zangcarrière is geboren. De optredens stromen binnen en Demi doet veel ervaring op, op grote èn kleine podia in het land.

Sinds 2012 volgt Demi zangles bij vocal coach Gabor Postma van zangschool Pop-Up! te Hoorn. Gabor pikt Demi op na The Voice Of Westfriesland en ziet direct de mogelijkheden van Demi die tot op dit moment zingt bij Zangschool Pop-Up! Daarna gaat het opeens snel met de carrière van Demi, die recent schitterde in de 3e editie van het populaire RTL Programma The Voice Kids! Met haar blind audition nummer “Something’s Got A Hold On Me” blaast ze de jury van de stoelen en kiest voor een uitzinnige Marco Borsato. Marco besluit Demi vervolgens mee te nemen naar de live finale van The Voice Kids in februari 2014 met de woorden: “Ik kan mij geen liveshow voorstellen zonder Demi!”

Wilt u meer weten over Demi van Wijngaarden?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Demi van Wijngaarden is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Demi van Wijngaarden.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Demi van Wijngaarden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Demi van Wijngaarden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Demi van Wijngaarden

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens