Carnaval, Zangers

Denans

Boek Denans bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Denans bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Denans? Neem dan gerust contact met ons op.

Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger. Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoire kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen. Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Als dj raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.

Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid. Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor ‘De gedachte aan jou’ als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandstalige Top 20.
Denans staat inmiddels op meer dan 90 landelijke verzamelcd’s

Tussen ’s lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialf stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest. Ze zongen het duet ‘Dans met mij’.

Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, SBS Shownieuws, RTL Boulevard en diverse regionale programma’s als Brabant Party, Regio Tap, Brabant Toppers, Hart voor muziek en Muziekparade.

Wilt u meer weten over Denans?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Denans is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Denans.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Denans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Denans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Denans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens