Presentatoren, Zangers

Dennie Damaro

Boek Dennie Damaro bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dennie Damaro bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dennie Damaro? Neem dan gerust contact met ons op.

In maart 1988, op 16-jarige leeftijd, begint hij aan zijn eerste zanglessen en zijn carrière neemt een vroege start met een eerste single “Chrystal Chandelies/Christel”.

In september 1992 leert heel Vlaanderen hem kennen door vier optredens in het populaire TV-programma “Tien om te zien”

Door zijn succes als zanger en presentator en zijn vele optredens besluit Dennie zijn verdere carrière professioneel aan te pakken.

Er verschijnen nog diverse singles/cd-singles, wat in de zomer van 1994 resulteert in het eerste cd-album “Snaren Der Liefde”.

Met producer Fred Bekky volgen de cd-singles “Al M’n Mooie Dromen” en “Alles Of Niets”.

Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreid repertoire maakt hij steevast van elk optreden een unieke en onvergetelijke belevenis. Dennie’s recente singles halen vlotjes de hitlijsten en zijn professionele clips zijn in hoge rotatie veelvuldig te zien op Ment-TV.

Ook in 2019 gaat Dennie onvermoeibaar verder en zal hij met zijn prachtig nieuw album “Ode aan de Keizer van het Vlaamse lied” en zijn Jubileum-album “30 jaar carrière” weer flink van zich laten horen!

Wilt u meer weten over Dennie Damaro?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dennie Damaro is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dennie Damaro.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dennie Damaro ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dennie Damaro zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dennie Damaro

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens