Presentatoren, Zangers

Dennis Bax

Boek Dennis Bax bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dennis Bax bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dennis Bax? Neem dan gerust contact met ons op.

Dennis, een jongen die voor hij zijn entree maakte in de Gouden Kooi bezig was met het opzetten van een eigen kledinglijn, en daarnaast nog modellenwerk deed voor verschillende buro’s. Na een jeugd waarin alles voornamelijk gericht was op het voetballen; hij speelde bij de grote profclubs als Ajax en Feyenoord, heeft zijn carrière toch een andere wending genomen. Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, richt Dennis zich nu op een carrière in de muziek, als zanger en entertainer.

Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, richt Dennis zich nu op een carrière in de muziek- of televisiewereld; als zanger, presentator of acteur

Wilt u meer weten over Dennis Bax?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dennis Bax is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dennis Bax.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dennis Bax ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dennis Bax zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dennis Bax

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens