Zangers

Dennis van Aarssen

Boek Dennis van Aarssen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dennis van Aarssen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dennis van Aarssen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dennis is een zanger die qua muzikaliteit van allerlei markten thuis is. Van the Great American Songbook en originele, zelf geschreven nummers tot herkenbare covers. Hij voelt zich het meeste thuis in de jazz: Frank Sinatra en Michael Bubl√© zijn z’n echte voorbeelden. 

Zijn favoriete album is ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams. Door dit album en het legendarische bijbehorende concert in the Royal Albert Hall is hij op jonge leeftijd verliefd geworden op het jazz-genre.

Wilt u meer weten over Dennis van Aarssen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dennis van Aarssen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dennis van Aarssen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dennis van Aarssen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dennis van Aarssen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dennis van Aarssen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens