Zangers

Dennis Wiltink

Boek Dennis Wiltink bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dennis Wiltink bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dennis Wiltink? Neem dan gerust contact met ons op.

Op 26 november 2006 maakte het Nederlands publiek voor het eerst kennis met de toen 19-jarige zanger. Tijdens zijn allereerste optreden, in zijn voormalige woonplaats Epe, maakte hij direct indruk en het publiek was laaiend enthousiast.. Voor Dennis was het meteen duidelijk: “Zingen wordt een uitgesproken passie van me en is in de toekomst een onderdeel van m’n leven”. 

Een eerste single kon dan ook niet uitblijven. In 2010 verscheen zijn debuutsingle ‘Die tijd van toen’. In samenwerking met Sanders Puzzelboeken werden 20.000 exemplaren verkocht. Wegens dit succes kon een tweede persing niet uitblijven. Dit resulteerde in zijn eerste landelijke media-aandacht.

Eind 2012 verscheen het langverwachte vervolg. ‘Samen één’ is wederom een single waarbij Dennis zich presenteert als een veelbelovende en talentvolle zanger. De single kreeg enorm veel media-aandacht en behaalde hoge noteringen in de Nederlandse hitlijsten, zoals die van TROS Sterren.nl, Radio NL, Dutch Mega Charts, STerrenparade RTV OOst, etc. Zelfs bij onze zuiderburen bereikte Dennis een hoge notering in de Top 30 van de VBRO. De waardering voor dit succes is de nominatie voor ‘Beste Nederlands Talent’ op de TROS BUMA AWARDS 2013.    

In 2013 verscheen ook zijn derde single ‘Wie ben jij’. Een single die perfect past in het genre van Nederlandstalige popmuziek. Een succesvolle productie, wederom uit de hand van Robert Dorn. Weer een jaar later verscheen ‘Weg van jou’, waarmee Dennis wederom de hitlijsten heeft gevonden. Diverse TV optredens en Radio interviews zijn logischerwijs het gevolg.

In 2014 maakte Dennis tevens zijn debuut in het theater. Dat was de stap naar het uitkomen van één van zijn grote wensen. Een eigen theaterconcert. Deze kwam er! Twee uitverkochte zalen van het Orpheus Theater in Apeldoorn genoten van een fantastische show. Dit gaat zeker een mooi vervolg krijgen. 

Zijn laatste singles ‘Sterker’ en ‘Je bent wie je bent’ zijn de zanger op zijn lijf geschreven. Vooral de laatst genoemde is een heel persoonlijk liedje geworden, wat door zijn publiek enorm gewaardeerd wordt.

Wilt u meer weten over Dennis Wiltink?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dennis Wiltink is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dennis Wiltink.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dennis Wiltink ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dennis Wiltink zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dennis Wiltink

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens