Zangers

Der Hossa Prinz

Boek Der Hossa Prinz bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Der Hossa Prinz bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Der Hossa Prinz? Neem dan gerust contact met ons op.

Peter der Hossa Prinz is al jarenlang een succesvol artiest in het schlager genre. Hij is een spontane, graag geziene gast in binnen- en buitenland.

Met zijn eigen uitvoeringen van de oude – en nieuwe schlagers staat hij op vele oktoberfeesten en jaarlijkse evenementen. In 2020 komt hij uit met zijn eerste eígen geschreven Schlager “Nachts am Strand von Rhodos”. Een geweldig mooie nieuwe Schlager voor iedereen!

‘Der Hossa Prinz’ op uw feest of evenement

garandeert een spectaculair en altijd live optreden!

Wilt u meer weten over Der Hossa Prinz?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Der Hossa Prinz is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Der Hossa Prinz.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Der Hossa Prinz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Der Hossa Prinz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Der Hossa Prinz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens