Oktoberfest

Die Almraketen

Boek Die Almraketen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Die Almraketen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Die Almraketen? Neem dan gerust contact met ons op.

Die Almraketen bestaat uit drie muzikanten die van geen ophouden weten! Als je hun CV bekijkt weet je pas waarom deze bub?n van feesten houden. Zij participeerden in grote bands van naam en doen dat nu nog steeds in hun schaarse vrije tijd.

Die Almraketen is een feestband die jodeljubeltroebelheiterkeit muziek maken maar deinzen er ook niet voor terug om een “seitensprung? te maken naar the USA! Peter Janssen, Theo Kicken en accordionist Raymond de Laruelle maken er met hun ervaringen bij o.a. de Palemiger Spatzen en Mergelander Bubn eine Rieseparty van!

Oktoberfeesten, Tirolerparty?s, Bierfeesten? Die Almraketen horen dabei!

Wilt u meer weten over Die Almraketen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Almraketen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die Almraketen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Almraketen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Almraketen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Die Almraketen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens