Instrumentalisten

Die Fegerlander

Boek Die Fegerlander bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Die Fegerlander bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Die Fegerlander? Neem dan gerust contact met ons op.

De Fegerlander  is een jonge groep met blaasmuziek  muzikanten uit het gebied van Spittal / Drau uit het mooie Karinthië (AUT). Onder het motto – “De Blaasmuziek hits” – combineer 13 hot Fegerlander atmosferische Boheemse blaasmuziek op een hoog niveau met een blij geluid en moderne pop-Big Band muziek. In haar jonge carrière al de veegmachine landen het “Europees kampioen” van de Boheemse blaasmuziek en “The Golden flugelhorn” de Zuid-Tiroolse Festival van Tsjechische en Moravische Brass Band verdienen geslaagd. 

Met een frisse, positieve uitstraling en muzikale gevarieerde show met veel elementen van de Fegerlander landen garanties te verhogen van de ontlasting. 
Dus laat je meeslepen in de “Fegerlander land” uitgevoerd en vliegen met je mee

Wilt u meer weten over Die Fegerlander?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Fegerlander is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die Fegerlander.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Fegerlander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Fegerlander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Die Fegerlander

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens