Carnaval, Oktoberfest, Zangeressen

Die Geile Madeln

Boek Die Geile Madeln bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Die Geile Madeln bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Die Geile Madeln? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar een spontane act voor uw  evenement?
De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze een echt  Après-ski feest moeten  bouwen!
Weg met de taaie Dirndls en hop in die tiroler hotpants!
Confetti in de aanslag, zwaaivlaggetjes bij de hand en lekker veel interactie met het publiek. In rap tempo komen alle “Geilen” Après-ski en oktoberfeest hits voorbij waaronder Mama Lauda , Schuhe an, Dikke titten, Schatzi ,Johnny Däp en Siera Madre
Op verzoek  kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met  Engelstalige Après-ski hits zoals Rainbow in the Sky, We will rock you en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken! Dit alles maakt après-ski duo Die Geilen Mädeln een van de populairste feestartiesten voor Après-skifeesten, oktoberfeesten, carnaval, festival en feesttent

Wilt u meer weten over Die Geile Madeln?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Geile Madeln is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die Geile Madeln.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Geile Madeln ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Geile Madeln zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Die Geile Madeln

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens