Oktoberfest

Die Powerhosen

Boek Die Powerhosen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Die Powerhosen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Die Powerhosen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar de Duitse Schlager Hitmachine? Die Powerhosen zijn misschien wel één van de meestgevraagde Oktoberfest bands van Nederland. Want waarom zou je Nena boeken, Heino bellen, Rex Gildo contracteren of Udo Jürgens vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen? Alle bekende hits komen non-stop aan je voorbij in een drie uur durende Schlagershow; of je nu van de gouden Schlagerhits of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen!

Een greep uit hun repertoire:

Blau blüht den Enzian – Heino
Rosamunde – Dennie Christiaan
Du kannst nicht immer 17 sein – Chris Roberts
Fiësta Mexicana – Rex Gildo
Eine neue liebe ist wie ein neues leben- Jürgen Marcus
99 Luftballons – Nena
Joanna- Roland Kaiser
Sierra Madre – Zillentaler Schürzenjäger
Skandall im Sperrbezirk – Spider Murphy Gang
Verdammt ich lieb dich- Matthias Reim
Cowboy und Indianer- Olaf Hennig
Ein festival der Liebe – Jürgen Marcus
Und viele andere superhits…!

Wilt u meer weten over Die Powerhosen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Powerhosen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die Powerhosen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Powerhosen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Powerhosen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Die Powerhosen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens