Oktoberfest

Die Tolle Leute

Boek Die Tolle Leute bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Die Tolle Leute bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Die Tolle Leute? Neem dan gerust contact met ons op.

Van Festival der Liebe tot Hallelujah, van Viva Colonia tot aan Cowboy und Indianer, van Rosamunde tot aan Fiesta Mexicana, en van Immer wieder sonntags tot aan Hey, wir wollen die Eisbärn sehn, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen leiden tot een volle dansvloer

.Een prima presentatie, een flinke dosis enthousiasme, en een hoog entertainment gehalte zijn de speerpunten van een optreden van Die Tolle Leute.

In 2010 waren Die Tolle Leute onderdeel van de succesvolle Heineken Oktoberfesten en ook waren Die Tolle Leute deze winter in de apres ski gelegenheden van het Oostenrijkse Westendorf te zien. We gaan de komende tijd ongetwijfeld nog veel van ze horen!

Wilt u nu al vast meer weten over deze drie duitse muzikanten die na Duitsland en Oostenrijk nu ook Nederland gaan veroveren?

Wilt u meer weten over Die Tolle Leute?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Tolle Leute is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die Tolle Leute.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Tolle Leute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Tolle Leute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Die Tolle Leute

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens