Oktoberfest

Dieter Koblenz

Boek Dieter Koblenz bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dieter Koblenz bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dieter Koblenz? Neem dan gerust contact met ons op.

De meest sympathieke Duitser komt naar je toe om het grootste volkfeest ter plaatse te beleven!

Deze ambachtelijke Schlagersänger uit Trier heeft zijn werkterrein uitgebreid naar Nederland en doet sinds een aantal jaren ook onze bodem trillen van genot als het oerduitse repertoire uit zijn gouden stem tevoorschijn komt. De beste hits uit een roemrijke schlagerhistorie op de leukste manier, vers voor jou getapt! Én, als je wil, zijn daar zelfs Gaby, Gitte, Hannelore und Ursela om jullie toe te zingen.

En wat dach je van ´Die orginal Bayrische Rundfunker Schautanzgarde´! Deze vierkoppige goedlachse dansgroep, speciaal uit mùnchen overgevlogen als saus over die kartoffeln.

Wilt u meer weten over Dieter Koblenz?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dieter Koblenz is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dieter Koblenz.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dieter Koblenz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dieter Koblenz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dieter Koblenz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens