Carnaval, Zangduo's, Zangers

Dikdakkers

Boek Dikdakkers bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dikdakkers bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dikdakkers? Neem dan gerust contact met ons op.

Zing mee, dans mee en feest mee, met de D!kdakkers!

Het feestduo de D!kdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans”, ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is stilstaan voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

Naast de reguliere show zijn er ook diverse kindershows te boeken.

COWBOYS & INDIANEN KIDZ SHOW

In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Ze zijn echter niet de enige die de schat willen hebben… De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben. Het avontuur leidt langs alle hits die de D!kdakkers hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat. Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

SNAPPIE KIDZ SHOW

In deze interactieve kindershow nemen de D!kdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de D!kdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen ze in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil. Uiteraard ontbreekt het in deze show niet aan de hits van de D!kdakkers. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen gekleed in een speciaal ontworpen maar vooral toepasselijke outfit. Zing, spring en dans mee met de D!kdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!

REN JE ROT SHOW

Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo de Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren.Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc. De grote hits van de D!kdakkers zullen in deze show zeker niet ontbreken. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?

PEPERNOTENFEEST

In de sinterklaasperiode brengen de D!kdakkers een vrolijke kindershow met als thema de “Pepernoot”. De show heet dan ook de “Pepernotenshow”. Deze vrolijke show waarin de D!kdakkers natuurlijk al hun hits zingen is ideaal voor elke Sinterklaasfeest.

Wilt u meer weten over Dikdakkers?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dikdakkers is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dikdakkers.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dikdakkers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dikdakkers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dikdakkers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens