DJ's rappers

Dio

Boek Dio bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dio bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dio? Neem dan gerust contact met ons op.

In 2018 brengt Dio zijn derde album uit. Voorafgegaan door een reeks EP’s dat zal resulteren in het nieuwe studioalbum van de populaire rapper. De nieuwe liedjes grijpen terug naar het clubgeluid van debuutalbum ‘Rock-‘n-Roll’. Tegelijkertijd laat Dio horen niet meer een jonge debutant te zijn, maar een volwassen artiest met vele hits en honderden shows op zijn naam.

In 2008 tekende Diorno Braaf bij het label Top Notch. Zijn debuutalbum ‘Rock-‘n-Roll’ verscheen later dat jaar en werd meteen breed omarmd. Giel Beelen noemde het zelfs ‘het beste hiphopalbum van 2008′. Samen met Sef en wijlen The Madd bracht het album hits als ‘Baby’, ‘Aye’ en ‘Tijdmachine’ voort, samen goed voor ruim tien miljoen YouTube views. Ondertussen ving Dio nog een nominatie voor Esquire Best Geklede man van 2009.

Een succesvolle albumtour volgde met als hoogtepunt een overvolle Alpha tent op Lowlands, twee jaar na de de release. Daar brak Dio compleet de tent af met onder andere Flinke Namen, The Opposites én Go Back To the Zoo als backing band. In de zomer van 2012 verscheen Dio’s tweede studioalbum ‘Benjamin Braaf’s Festival’. Het gehele album is geproduceerd door SirOJ en bevat gastbijdragen van onder meer Sef en Hadewych Minis. Dit bandalbum resulteerde in een uitgebreide tour waarbij alle grote podia en festivals werden bespeeld. Ook Lowlands werd voor een tweede maal volledig plat gespeeld. Volgens velen heeft Dio met dit materiaal een van de beste bandshows van Nederland. 

Wilt u meer weten over Dio?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dio is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dio.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dio

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens