Meet & greet

Dirk Zeelenberg

Boek Dirk Zeelenberg bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dirk Zeelenberg bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dirk Zeelenberg? Neem dan gerust contact met ons op.

Dirk Zeelenberg (1969) werd geboren in Rotterdam. Dirk is al 25 jaar actief in het theater en speelde bij een keur aan gezelschappen waaronder Toneelgroep Amsterdam, Het Nationaal Toneel, Het Noord Nederlands Toneel en Het Ro Theater. Hij stond onder meer met John Kraaikamp en Mary Dresselhuys op de planken.

Naast het toneel is Dirk te zien geweest op het witte doek. Zo speelde hij rollen in films als ‘Antonia’, ‘Zwartboek’, ‘Simon’ Ook was hij te zien in diverse televisieseries, waaronder: ‘Wij Alexander’, ‘All stars’ en ‘Lotte’.

Verder heeft Dirk een diversiteit aan gastrollen invulling gegeven in televisieprogramma’s waaronder: ‘Baantjer’, ‘Russen’, ‘Costa’, ‘Grijpstra & de Gier’, ‘Samen’, ‘ZOOP’, ‘Kinderen geen bezwaar’ en ‘in de Vlaamsche pot’. Van 2005 tot 2008 speelde Dirk de rol van ‘Stoute Wouter’ in de LOI-reclames.

In 2013 speelt Dirk de rol van David Mendelbaum in de TV serie Divorce. Divorce wordt gezien als de opvolger van Gooische Vrouwen maar is dat zeker niet. De serie is bedacht door Linda de Mol en wordt geregiseerd door Wil Koopman die tevens verantwoordelijk was voor de regie van Gooische Vrouwen.

Het verhaal gaat over 3 Haarlemse mannen/vrienden die allen te maken hebben met een relatiebreuk. Divorce is een regelrechte kijkcijferhit.

?Dirk Zeelenberg staat open voor leuke uitdagingen op het gebied van acteren en presenteren

Wilt u meer weten over Dirk Zeelenberg?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dirk Zeelenberg is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dirk Zeelenberg.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dirk Zeelenberg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dirk Zeelenberg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dirk Zeelenberg

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens