Oktoberfest

DJ Otto Wunderbar

Boek DJ Otto Wunderbar bij Diamonds Entertainment. Wanneer u DJ Otto Wunderbar bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van DJ Otto Wunderbar? Neem dan gerust contact met ons op.

Welkom bij de meest geboekte Oktoberfest DJ van Nederland!

Wie kent hem niet? Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat. Of het nu de Schlagerhits zijn uit de 70-80’er jaren of de Aprèsski-hits van nu, met DJ Otto Wunderbar wordt het ‘party ohne ende’ !

Via bierzelten in Deutschland naar nachtclubs op Mallorca… én ook weer terug! En dat 3x per week…
Zo ziet namelijk een normale werk- “woche” van der Otto Wunderbar er uit.
De uitbaters van deze feestparadijzen hebben tegenwoordig DJ Otto maar naar de Kelder verplaatst om te voorkomen dat het dak er letterlijk en figuurlijk af vliegt. Maar Mallorca en Duitsland zijn voor Otto niet genoeg… Hij heeft nu ook de Nederlanders overtuigd van zijn entertainmentwaarde. Er is waarschijnlijk geen feesttent waar DJ Otto Wunderbar niet heeft gedraait.
Zelfs Coen en Sander hebben hem weten te strikken voor het Grosse Coen und Sanderfest van 3FM.
Otto Wunderbar is ook voor u klaar om de allergrootste hits te draaien.

Wilt u meer weten over DJ Otto Wunderbar?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Otto Wunderbar is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Otto Wunderbar.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Otto Wunderbar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Otto Wunderbar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
DJ Otto Wunderbar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens