Carnaval, DJ's rappers, Shows

Dj Vinyl

Boek Dj Vinyl bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dj Vinyl bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dj Vinyl? Neem dan gerust contact met ons op.

Rolf aka Dj Vinyl heeft de jaren 70, 80 en 90 bewust meegemaakt. Als dj heeft hij met diverse drive-in shows door heel Nederland gereisd: Top 50 Show, Costa Brava Disco Show, Radio Drive-in Show, KLM Jumbo en Hitachi drive-in show. In de 70s gesponsored door o.a. Muziek Express, Wrigley’s en Hobo Hifi.

Dj Vinyl draait muziek uit 60s, 70s, 80s en 90s vanaf vinyl
Opgegroeid met Baken 16 en Arabian Affair op Radio Mi Amigo, Radio Caroline en Luxemburg heeft hij bij lokale radio stations Radio Eemland, City Radio Hilversum en Digitaal Hit FM te Baarn met het programma “Visserslatijn” vele uren luisterplezier in de ether geslingerd. In de jaren 70 en 80 was hij vaste dj bij o.a. Bacchus Bar Dancing, Concertgebouw Barneveld en video deejay bij De Dissel Hooglanderveen van 1988 – 1992.

Rolf verzorgde zijn eerste optreden toen hij 8 jaar (1970) was en op zijn 13e ging het pas echt los. Als Dj staat Rolf bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en tomeloze energie. Met enthousiasme, sfeer en muziek mensen blij maken dat is mijn passie. Klik op video dj vinyl voor een variatie aan feesten die we o.a. hebben verzorgd en FaceBook voor actualiteiten.

Toentertijd, maar zeker ook nu gaat met Rolf gegarandeerd het dak eraf op disco & rock klassiekers uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Hij staat als dj onvermoeibaar te dansen en te springen achter de disco tafel en gaat werkelijk tot en met het welbekende “gaatje” om het publiek ‘t zoveel mogelijk naar het zin te maken. De show is een groot succes, soms zelfs maanden van te voren al volgeboekt en reist door geheel Nederland, België en Duitsland.

Drive in show Dj Vinyl biedt diverse mogelijkheden die geheel op uw budget, behoeften en wensen worden aangepast. Spiegelbollen, Saturday Night Fever dansvloer(en), Gogogirls, video-wall, lasershow… kortom, Rolf maakt uw stoutste fantasieën waar!

Abba Fever + DJ
Maak uw Abba Fever- feest compleet met DJ Vinyl! Deze DJ onderscheidt zich door alleen nog originele vinylplaten te draaien. Met het gevoel van Abba Fever nog in de benen, kan er worden los gegaan op de dansvloer op alle bekende dance classics uit de jaren 70 & 80. Samen met Abba Fever en DJ Vinyl bent u verzekerd van een geweldige retro party!

Wilt u meer weten over Dj Vinyl?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dj Vinyl is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dj Vinyl.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dj Vinyl ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dj Vinyl zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dj Vinyl

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens