Carnaval, Zangers

Django Wagner

Boek Django Wagner bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Django Wagner bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Django Wagner? Neem dan gerust contact met ons op.

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, het zingen zit hem vroeg in zijn bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder zigeunertaal Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee. Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. In 2009 weet zijn debuutalbum Kali de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, In Ons Café, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen. De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen. Zijn album Emoties staat net als de voorgangers bol van passie. Eind 2018 verwend hij zijn fans met een kerstalbum en een prachtige kerstspecial. Met deze verzamelaar bundelt Django zijn beste nummers uit de afgelopen 10 jaar met als extra toevoeging 4 nieuwe liedjes. Op 10 juni, 2e pinksterdag geeft hij een live concert in het AFAS Circustheater. Later dit jaar staan er nog meer mooie dingen op stapel voor deze jubilaris. 

Na een succesvol concert met kerst 2018 dat volledig op televisie werd uitgezonden, begint Django het jaar 2019 op een volstrekt unieke wijze.

Hij komt uit met de single “Het Is Weer Weekend”. Een unieke plaat met een volledig eigen sound. Niet in het minst door de medewerking van het zigeunerorkest Roma Mirando.

Een sound die in alles afwijkt van al het andere wat er in Nederland wordt geproduceerd! Django kan met recht zeggen dat hij de enige Nederlandse artiest is die een volledig eigen sound heeft gecreëerd. Een sound die op positieve wijze afsteekt bij al het andere wat er in ons landje wordt gemaakt.

Wilt u meer weten over Django Wagner?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Django Wagner is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Django Wagner.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Django Wagner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Django Wagner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Django Wagner

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens