DJ's rappers

DjTimmie Tirol

Boek DjTimmie Tirol bij Diamonds Entertainment. Wanneer u DjTimmie Tirol bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van DjTimmie Tirol? Neem dan gerust contact met ons op.

Timmie Tirol Staat bekend als de kleinste Oktoberfest DJ van Europa!

Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot (Oktober)feest.

Met een speciaal voor hem ontworpen DJ Booth, houdt hij zicht op alles en iedereen!
Ich bin wie Du, Der Alte Dessauer, Rosamunde; alle denkbare meezinghits komen tijdens jouw Oktoberfest of Bierfest voorbij. Na het optreden bestaat de mogelijkheid tot een heuse meet & greet en mag je met hem op de foto. Gratis en voor niks!

Hoe dan ook, met Timmie Tirol achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!

Wilt u meer weten over DjTimmie Tirol?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DjTimmie Tirol is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DjTimmie Tirol.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DjTimmie Tirol ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DjTimmie Tirol zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
DjTimmie Tirol

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens