Kinderentertainment

Dolle pret met Bart Juwett

Boek Dolle pret met Bart Juwett bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dolle pret met Bart Juwett bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dolle pret met Bart Juwett? Neem dan gerust contact met ons op.

Al ruim 20 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!

Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!!

Buikspreken, Goochelen en ballonnen
Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN.

Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten… Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen.

Als daverend slot van deze bruisende show veranderd Bart Juwett supersnel in een circusclown en is er een weergaloze ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!

De show is voorzien van een showdecor en professioneel licht en geluid.

Wilt u meer weten over Dolle pret met Bart Juwett?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dolle pret met Bart Juwett is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dolle pret met Bart Juwett.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dolle pret met Bart Juwett ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dolle pret met Bart Juwett zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dolle pret met Bart Juwett

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens