DJ's rappers

Dominic Graat

Boek Dominic Graat bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dominic Graat bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dominic Graat? Neem dan gerust contact met ons op.

“Draaien is één, maar entertainen is een kunst op zichzelf. Dominic Graat is een DJ die komt uit een omgeving waar muziek de klok slaat.
 In 2014 uitgeroepen tot beste opkomende party DJ van Nederland, geeft hij zijn eigen draai aan feest.
 De hits worden gepresenteerd met de sunny-side up en worden afgewisseld met aanstekelijke deuntjes uit hoeken die je zelf nog niet had gevonden.
 Het zien van rainbows in the sky en leven alsof het je laatste dag is, maar dan met je stoute schoenen aan.
 Van event tot festival – put your hands up in the air; hij kwam, hij entertaint en hij bracht feest. ”

Wilt u meer weten over Dominic Graat?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dominic Graat is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dominic Graat.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dominic Graat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dominic Graat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dominic Graat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens