Zangduo's

DOUBLE ORANGE

Boek DOUBLE ORANGE bij Diamonds Entertainment. Wanneer u DOUBLE ORANGE bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van DOUBLE ORANGE? Neem dan gerust contact met ons op.

DOUBLE ORANGE is de artiestennaam van Ruud Koster en Petry Martens. Biografie Media Contact/Boekingen Muziek Discografie Welkom Petry komt uit Mierlo-Hout en de eerste kennismaking met muziek waren de pianolessen waarna het zingen toch ook heel belangrijk werd. Na een zangopleiding van drie jaar heeft zij het project afgesloten met een single.
Met bands als Gamble, Smash en Slipper speelde zo’n 180 keer per jaar van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Rotterdam en veel in Duitsland.
Daarna verder als solo zangeres, Patty Wood, met country rock repertoir. Na veel optredens en diverse country festivals deed zij ook mee aan regionale en landelijke talentenjachten waarmee zij diverse prijzen heeft gewonnen.

Ruud komt uit Eindhoven en was als kind al bezig met verkleedpartijtjes en playback acts.
Ook deed hij mee aan diverse talentenjachten en aan de playbackshow van Hennie Huisman waarmee hij de eerste prijs behaalde.
Daarna gooide hij het wiel om en ging live zingen.
Na een aantal jaren zangles te hebben gehad werd er een duo gevormd Maxwell & Reeves. Een geweldige tijd met veel optredens.
Daarna nog een aantal jaren gezongen in dinnershows met o.a. een act als Julio Iglesias die hij perfect weet te evenaren.

Eind 2004 kwamen Ruud en Petry elkaar tegen op een auditie en de muzikale vonk sloeg over…..
Een gezellig, spontaan duo met hun eigentijdse Nederlandstalige muziek.

Onze eerste nieuwe single, duizend en een sterren, welke op dat moment furore maakte bij alle regionale radio en tv zenders in Nederland en België, geschreven door Kees Tel en was direct het bekende schot in de roos en behaalde de hoogste regionen in de Top 20. Diverse optredens in radio-en TV programma’s bleken baanbrekend, en het publiek sloot het duo voorgoed in hun hart.
Bij RADIO NL was duizend en een sterren Hollandse nieuwe!

In Juni 2005 kwam onze tweede single “Aan de Griekse stranden” uit. Deze werd goed ontvangen en heel goed gedraaid bij heel veel radiostations in Nederland en België. Tot en met 3 sterren genoteerd bij RTV OOST, interview met Jochem van Gelder, opnamen bij HART VOOR MUZIEK in Dance Palace Happy Dayzz in Culemborg en roosschijf bij Loco FM.

Talentenjacht 2, Sterren.nl van de Tros. Iedereen kan stemmen op de liedjes van talenten van Sterren.nl. Wij waren een van de talenten die door de redactie van Sterren.nl zijn toegevoegd. Wij zaten bij de laatste vijf goed voor een optreden en TV opname van de Tros op 4 oktober 2006 in het muziekprogramma “STERREN VOOR DIEREN” in Arnhem.

Wilt u meer weten over DOUBLE ORANGE?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DOUBLE ORANGE is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DOUBLE ORANGE.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DOUBLE ORANGE ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DOUBLE ORANGE zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
DOUBLE ORANGE

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens