Zangers

Driekes Hoekstra

Boek Driekes Hoekstra bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Driekes Hoekstra bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Driekes Hoekstra? Neem dan gerust contact met ons op.

Driekes Hoekstra werd geboren op 11 februari 2000 in Breda. Al vanaf dat Driekes klein is zingt hij graag, zingen is echt zijn passie. Hij zong onder de douche of op zijn kamer maar nooit zong hij met een microfoon in zijn handen.

Totdat hij door een kennis werd opgegeven voor het televisie programma Bloed Zweet en Tranen. Driekes was toen pas 14 jaar en eigenlijk te jong om mee te doen aan het programma. Toch mocht hij een video opsturen met het bekende nummer “Blijf bij mij” van Andre Hazes. De jury was hiervan diep onder de indruk waardoor Driekes toch, ondanks hij te jong was, werd uitgenodigd om auditie te komen doen in Baarn. Hij kwam glansrijk door alle voorrondes heen en drong zo door tot de finale van het televisieprogramma. De inmiddels 15 jarige Driekes won de spannende finale en werd toen uitgeroepen tot de beste Nederlandse volkszanger.

Door deze mooie overwinning kwam zijn zang carriere in een stroomversnelling. Driekes had de eer om 5 avonden op te treden bij de toppers in een bomvolle Amsterdam arena. Hierna volgde optredens door het hele land. Inmiddels heeft Driekes een 6-tal singels uitgebracht. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een album.

Wilt u meer weten over Driekes Hoekstra?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Driekes Hoekstra is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Driekes Hoekstra.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Driekes Hoekstra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Driekes Hoekstra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Driekes Hoekstra

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens