Zangers

Duncan Laurence

Boek Duncan Laurence bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Duncan Laurence bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Duncan Laurence? Neem dan gerust contact met ons op.

Duncan Laurence is een Nederlands singer-songwriter. Hij kreeg bekendheid door zijn deelname aan het vijfde seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland, waar hij de halve finale bereikte. Op 19 mei 2019 won hij in Tel Aviv het Eurovisiesongfestival 2019 met het door hemzelf geschreven en gecomponeerde lied Arcade. Van de vakjury kreeg hij de derde plaats toebedeeld, maar hij won alsnog dankzij de stemmen van de televoting.

Sinds zijn 13e jaar schrijft De Moor eigen teksten, waaronder voor zijn band The Slick and Suited maar ook voor andere artiesten. The Slick and Suited is in januari 2013 ontstaan op de Rockacademie in Tilburg en de band heeft opgetreden op Eurosonic Noorderslag.

De Moor studeerde in 2017 af aan de Rockacademie. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm. Hij geeft zangles in Tilburg en Amsterdam en coacht ook songwriting. 

Wilt u meer weten over Duncan Laurence?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duncan Laurence is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duncan Laurence.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duncan Laurence ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duncan Laurence zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Duncan Laurence

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens