Duo's, Zangduo's

Duo Topp

Boek Duo Topp bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Duo Topp bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Duo Topp? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat u zeker ook moet weten, is dat Topp! niet alleen als trio, maar ook als duo te boeken is.

Duo Topp! bestaat uit Pal van den Hoogen (gitaar, sax en zang) en Hanz Beekman (toetsen en zang). Ook met zijn 2en brengen  deze ervaren muzikanten u een avondvullend programma.

Met een op en Topp! geluid, een uitgekiende lichtshow en up-to-date apparatuur weten zij elk feest tot een waar spektakel te brengen! Het repertoire van o.a. easy listening, dansmuziek, disco, rock en nederlandstalig, én hun jarenlange ervaring als professionele musici, zorgen ervoor dat elke gelegenheid voorzien wordt van de juiste muziek op de juiste tijd!

Wilt u meer weten over Duo Topp?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Topp is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Topp.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Topp ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Topp zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Duo Topp

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens