Duo's, Zangduo's

Duo Two for you

Boek Duo Two for you bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Duo Two for you bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Duo Two for you? Neem dan gerust contact met ons op.

Duo Two for you is een professionele allround band met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van Duo Two for you combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de top 40, Rock, nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

De bezetting wordt verzorgd door John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weijters zang en toetsen. Rick heeft jaren aan de weg getimmerd als zanger en DJ en John treedt al heel lang op met de professionele formatie Duo Two for you, waarmee menig feest tot een groot succes is geworden. Vele artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo, waaronder Johnny Logan, Lee Towers, Rob de Nijs, Timeless en Jeronimo.

De apparatuur van Duo Two for you laat niets te wensen over. In een bruisende show komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht. Het enthousiasme van het tweetal brengen zij over op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen.

Wilt u meer weten over Duo Two for you?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Two for you is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Two for you.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Two for you ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Two for you zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Duo Two for you

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens