Zangers

Dwight Dissels

Boek Dwight Dissels bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dwight Dissels bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dwight Dissels? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijn deelname aan The Voice in 2017 heeft Dwight geen windeieren gelegd. Een platendeal bij Warner Music, de rol van Jezus in The Passion en een van de meest gedraaide artiesten op 100% NL. Dwight is ondertussen niet meer weg te denken in de Nederlandse pop scene. Singles als Zwijg maar & Dit is De Dag komen nog steeds op de radio voorbij. De muziek is vrolijk, net zoals Dwight zelf. De man met de eeuwige schaterlach waar iedereen blij van wordt. Met zijn nieuwe muzikale team, waar onder andere Alain Clark en Glen Faria als executive producer in zitten, zullen we nog veel horen van dit multi talent.

Wilt u meer weten over Dwight Dissels?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dwight Dissels is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dwight Dissels.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dwight Dissels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dwight Dissels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dwight Dissels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens