Zangers

Eddy Walsh

Boek Eddy Walsh bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Eddy Walsh bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Eddy Walsh? Neem dan gerust contact met ons op.

Eddy Walsh, één van de vaste zangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Zingt veel Nederlandstalige covers, maar ook Engelse hits, Rock ’n Roll en andere muzieksoorten zijn geen probleem.

Deze top entertainer zet binnen een mum van tijd de hele hut op z`n kop. Hij heeft de kroegenhit : ‘Naar m`n zin’ uitgebracht en met de single ‘Zijn het je ogen’ had hij een top 100 notering. Nu is de single ‘Op m`n Perzisch tapijt’ uit. Weer een echte zomer knaller en ook een top 100 notering voor deze vrolijke plaat. Als Eddy 14 jaar is, laat presentator Jacques d’Ancona bij een karaoke Firatoshow in Amsterdam waaraan Eddy deelneemt, weten veel in zijn showbizz-verrichtingen te zien. Het advies is vooral in het vak door te gaan. Zo gezegd, zo gedaan; begin februari 2001 verschijnt zijn eerste single “Naar mijn zin”. In samenwerking met DJ Maurice van de Skihut brengt hij een uptempo versie van het Koos Alberts nummer “Zijn het je ogen” uit. Dit nummer beland in de Mega Top 100 en hoog in de Nederlandstalige Top20.

Door de successen wordt Walsh gevraagd in het voorprogramma van Rene Froger tijdens de ArenA concerten in 2004. Hij treedt hier op voor een volle Amsterdam ArenA. Daarnaast treed Eddy vaak op in het café van de ouders van Rene Froger, Bolle Jan. Hier ontwikkelt hij ook de Bolle Jan Show die door het land toert.

Wilt u meer weten over Eddy Walsh?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Eddy Walsh is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Eddy Walsh.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Eddy Walsh ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Eddy Walsh zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Eddy Walsh

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens