Zangers

Edgar Burgos

Boek Edgar Burgos bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Edgar Burgos bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Edgar Burgos? Neem dan gerust contact met ons op.

Edgar Burgos is de lead zanger van Trafassi, hij is de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.

Zullen we maar weer een potje dansen, Kleine wasjes, grote wasjes…wie kent ze niet !!. Die lekkere meezingers en mee dansers van Trafassi. Allemaal gezongen door Edgar Burgos, de leadzanger van de bekende groep.Ze komen allemaal voorbij tijdens zijn spetterende optreden . Een heerlijke act om lekker op te bewegen..je kan gewoon niet anders.

Om de gasten een beetje op weg te helpen, wordt Edgar vergezeld bij zijn optredens door twee schitterende danseressen. Elk optreden van Edgar ontaardt in een swingende, tropische happening. Daar moet je een bedrijfszekere (was)machine voor hebben!

Wilt u meer weten over Edgar Burgos?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Edgar Burgos is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Edgar Burgos.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Edgar Burgos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Edgar Burgos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Edgar Burgos

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens