Kinderentertainment

EFTELING SPROOKJESBOOM

Boek EFTELING SPROOKJESBOOM bij Diamonds Entertainment. Wanneer u EFTELING SPROOKJESBOOM bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van EFTELING SPROOKJESBOOM? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat de kinderen op uw evenement kennismaken met de Sprookjesbosbewoners van de Efteling!

Efteling Sprookjesboom Concert

Uw evenement wordt één groot feest met de vrolijke liedjes van het Efteling Sprookjesboom Concert. De populairste Sprookjesbosbewoners Roodkapje, Assepoester, Wolf en Draak zingen hun grootste hits uit de tv-serie’s Sprookjesboom en Sprookjesboom De Musical.

Zing met Roodkapje ‘Zeg Roodkapje Waar Ga Je Hene?’, leer van Draak de ‘Drakendans’ en stamp de paddenstoelen uit de grond tijdens ‘Stampen, Stampen’. En natuurlijk sluiten we dit zangfeest af met ‘Er Was Eens Een Sprookjesboom’.

Ontmoet & Begroet

Huppel gezellig rond met Roodkapje en sta oog in oog met Wolf! Ontmoet en begroet deze Sprookjesbosbewoners.

Wilt u meer weten over EFTELING SPROOKJESBOOM?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over EFTELING SPROOKJESBOOM is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van EFTELING SPROOKJESBOOM.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over EFTELING SPROOKJESBOOM ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over EFTELING SPROOKJESBOOM zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
EFTELING SPROOKJESBOOM

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens