Zangeressen

Emma Heesters

Boek Emma Heesters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Emma Heesters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Emma Heesters? Neem dan gerust contact met ons op.

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgers ineens door het plafond! Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al bijna 2 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

Daarnaast was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track ‘Pa Olvidarte’. Het nummer werd miljoenen keer gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status.

Wilt u meer weten over Emma Heesters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Emma Heesters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Emma Heesters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Emma Heesters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Emma Heesters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Emma Heesters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens