Zangers

Erik Hulzebosch

Boek Erik Hulzebosch bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Erik Hulzebosch bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Erik Hulzebosch? Neem dan gerust contact met ons op.

Erik Hulzebosch is dé Nederlandse ontdekking van 2007. Overtuigend won de hij de finale van het SBS6-programma ‘So You Wanna Be A Popstar’. Met zijn vertolking van nummers als ‘We Will Rock You’ en ‘De Clown’ stal hij de harten van het tv-kijkende publiek en ging hij uiteindelijk met het felbegeerde platencontract naar huis.

Zijn eerste single ‘Extase’ was direct goed voor een top 2 hit en ook zijn nieuwe debuutalbum gaat als een speer. Een optreden van Erik staat garant voor een half uur lang feest der herkenning voor jong en oud. Hollandse gezelligheid ten top.

Wilt u meer weten over Erik Hulzebosch?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erik Hulzebosch is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erik Hulzebosch.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erik Hulzebosch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erik Hulzebosch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Erik Hulzebosch

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens