Kinderentertainment

Ernst, Bobbie en de rest

Boek Ernst, Bobbie en de rest bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ernst, Bobbie en de rest bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ernst, Bobbie en de rest? Neem dan gerust contact met ons op.

Spannende avonturen, 2 vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker geen geweld zijn de ingrediënten van deze populaire kindershow. In 30 minuten Ernst, Bobbie en de Rest helpen, zingen, verzinnen en joelen de kinderen mee, zelfs de aanwezige ouders spelen een rol, want interactief is het zeker!

De makers van Ernst, Bobbie en de rest, Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma’s voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd legden zij de basis voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest. Bijna 2 jaar later zag KinderNet 5 het programrna van Ernst en Bobbie en vroeg hen bij de kinderomroep in dienst te treden. Vanaf die tijd waren zij medeverantwoordelijk voor de programma-aankoop en werkten zij mee aan de programmering van KinderNet 5. Hoewel zij op dat moment geen eigen televisie-programma meer hadden, bleven zij wel optreden met hun theaterprogramma. Door hun redactiewerk bij KinderNet 5 zagen zij door de jaren heen duizenden uren kindertelevisie aan zich voorbijtrekken. Op basis van hun jarenlange speelervaring en de enthousiaste reacties van de kinderen tijdens de theatershows besloten zij in 1997 tot het maken van “Ernst, Bobbie en de Rest, Avonturen in de dierentuin”.

Het doel hierbij was een spannend avonturenprogramma te maken met twee ‘helden’ in de hoofdrol, waarbij dieren en vrolijke muziek in iedere aflevering een belangrijke rol spelen. Ook moeten de kinderen bij “Ernst, Bobbie en de Rest” iets opsteken over de leefgewoontes van de verschillende dieren maar ……… spanning en humor staan voorop. Het programma overtrof hun stoutste verwachtingen, want al direct vanaf het begin was Ernst, Bobbie en de rest een enorm succes. Vaak zelfs een van de best bekeken programma’s op Kindernet.

Elke vakantieperiode is het mogelijk Ernst en Bobbie tegen te komen, want dan raast de Ernst, Bobbie en de rest Show door heel Nederland. In een grandioze show maken Ernst en Bobbie allerlei avonturen mee, en de kinderen………die helpen mee, zingen mee, verzinnen mee en joelen mee, want interactief is het zeker! Jaarlijks goed voor zo’n 120.000 bezoekers.

Wilt u meer weten over Ernst, Bobbie en de rest?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ernst, Bobbie en de rest is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ernst, Bobbie en de rest.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ernst, Bobbie en de rest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ernst, Bobbie en de rest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ernst, Bobbie en de rest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens