Bedrijfsfeesten, Carnaval, Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangeressen

Esther van Heeswijk

Boek Esther van Heeswijk bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Esther van Heeswijk bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Esther van Heeswijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Een dame die STAAT waar ze voor STAAT!
Heeft meterslange ervaring en met haar krachtige volle stem weet ze en voelt ze als geen ander aan wat er van haar verwacht wordt…. Of ’t nou een receptie , opening, zakelijke bijeenkomst, diner dansant of een ceremonie is, op gepaste wijze/volume weet ze dat perfect in te vullen….

Ook voor u (bedrijfs)feest of evenement weet ze, op ’t moment haar repertoire zo te bepalen dat ’t een groot succes wordt…. Zo kan ze ook heel makkelijk switchen van disco , 80s , 90s tot repetoire van nu naar heerlijke “faute” meezingers als de avond daar om vraagt…. Kortom gewoon DE perfecte zangeres voor elk gelegenheid!! Ze begeleidt zichzelf met professionele orkestbanden, ook heeft ze haar eigen PA systeem. Vraag naar de mogelijkheden, ook wat de verzoekjes betreft!

Wilt u meer weten over Esther van Heeswijk?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Esther van Heeswijk is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Esther van Heeswijk.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Esther van Heeswijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Esther van Heeswijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Esther van Heeswijk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens