Zangers

Evert Wolters

Boek Evert Wolters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Evert Wolters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Evert Wolters? Neem dan gerust contact met ons op.

Evert is in 2013 begonnen met het actief uitbrengen van muziek en het verzorgen van optredens. Met ondersteuning van zijn vader kwam hij in de studio van Martin Sterken daar het liedje ´ik ben nog steeds op jou verliefd´. 

Passie voor Nederlandstalige muziek had hij altijd al. Hij was er immers mee opgegroeid. Door de positieve reacties op zijn eerste liedje, heeft hij nog meer de ambitie gevonden op verder te gaan in dit vak. Dit gaat dan ook gepaard met de kick van adrenaline die hij krijgt tijdens zijn optredens. 

Drie jaar later in 2016 kwam er zelfs een debuutalbum genaamd ´Vanuit mijn gevoel´, wederom geproduceerd door Martin Sterken. <

Voor de toekomst wil Evert zijn ervaring op het podium uitbreiden door zoveel mogelijk op te treden en wil hij nummers blijven ontwikkelen die hem nauw aan het hart gaan. Zo probeert hij zijn plekje te vinden in de rijke bibliotheek aan Nederlandse artiesten en kijkt hij met een lach naar datgene wat komen gaat!

Wilt u meer weten over Evert Wolters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Evert Wolters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Evert Wolters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Evert Wolters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Evert Wolters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Evert Wolters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens