DJ's rappers

F1rstman

Boek F1rstman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u F1rstman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van F1rstman? Neem dan gerust contact met ons op.

F1rstman is een Muzikant uit Nederland met Pakistaanse roots. Zijn echte naam is Hassan Syed

Op zijn 6de beheerde Hassan het Percussie Component in muziek volledig. Rond zijn 11de begon Hassan ook mee te doen aan musicals van Joop van de Ende o.a  Lion King The musical. Zodoende maakte hij veel ontwikkelingen mee in de muziekgenre, op zijn 12de is hij geinterresseerd geraakt in urban muziek. En begon ook als beatboxer zijn strepen te verdienen in de muziek scene. Met de jaren door leerde hij alle snufjes in de muziekwereld kennen.

En nu is F1rstman dus bezig met zijn opmars in de muziekscene in Nederland en wereldwijd. Met regelmatig shows door het hele land als MC in clubs als Act in clubs & Festivals en als Docent op middelbare scholen. F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn positive message nog heel lang verspreiden. Give A Smile, Create A smile.

Wilt u meer weten over F1rstman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over F1rstman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van F1rstman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over F1rstman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over F1rstman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
F1rstman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens