Carnaval, DJ's rappers

Feest DJ Matthew

Boek Feest DJ Matthew bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Feest DJ Matthew bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Feest DJ Matthew? Neem dan gerust contact met ons op.

Feest DJ Matthew

ALTIJD FEEST MET DEZE DJ

DJ Matthew van Merkesteijn is geboren op 15 Januari 1983 in Tiel.


Het was al vrij snel bekend dat DJ Matthew entertainer of dj wilde worden. In de beginjaren liep DJ Matthew al te zingen en stond hij als kleine jongen met zijn 6e jaar al bij de formatie De Havenzangers. Samen met zanger Henk Pleket zette DJ Matthew menige zaal waar hij dan toevallig was op zijn kop. De laatste keer dat hij nog een nummer met deze formatie mee zong was in 2003 op een tentfeest in Kapel Avezaath.

Toen DJ Matthew 16 jaar werd begon het echte dj leven. Hij reisde van zaal tot zaal en van tent tot tent. Ook heeft hij menig jaar in Oostenrijk mogen draaien. 

Maar inmiddels is deze dj / zanger entertainer uitgegroeid tot de meest bekende dj’s uit de betuwe en zeker ook de meest geboekte volgens de kenners. 

Zelf zal DJ Matthew dit nooit toegeven want zijn motto luidt. 

Doe maar normaal dan doe je gek genoeg!

Wilt u meer weten over Feest DJ Matthew?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Feest DJ Matthew is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Feest DJ Matthew.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Feest DJ Matthew ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Feest DJ Matthew zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Feest DJ Matthew

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens