Bedrijfsfeesten, Carnaval, Publieksevenementen, Zakelijke evenementen

Feest met André

Boek Feest met André bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Feest met André bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Feest met André? Neem dan gerust contact met ons op.

Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal BART JUWETT de rest van de avond de gasten entertainen als ‘tafelgoochelaar’.

Het wordt een bijzonder evenement; dat blijkt al als de gasten arriveren. Bij aankomst worden zij op een bijzondere manier ontvangen; Het ijs is gebroken!

U hebt de keuze uit een aantal ontvangstacts;
1. Wijdbeens Report; Jan Wijdbeens is compleet met cameraman bij de entree aanwezig. Als er iets te vieren valt is Wijdbeens Report van de party.
2. Een lakei bij de entree die uw gasten introduceert bij het inmiddels aanwezige publiek. De introductie van deze gasten kan worden versterkt met microfoon en worden ondersteund met leuke muzikale tunes!
3. Robot; Uw gasten ontvangen door een levende robot met echt robotgeluid, rookmachine en zwaailichten. Met de nodige schrikeffecten als gevolg. De adrenaline zal op een goed niveau zijn als het feest begint!

Illusie, Enthousiasme en Humor
BART JUWETT vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!?
Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden.

De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘close up-magic’ tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment.

Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen. Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische quiliotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol.

Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden.

Andre van Duin Imitatie
Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.

Al ruim 30 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

Lachsalvo’s, Experimanent en Humor
BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’

In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment…de guillotine.

ELKE COMBINATIE VAN DE BOVENSTAANDE ACTS IS NATUURLIJK MOGELIJK

Wilt u meer weten over Feest met André?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Feest met André is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Feest met André.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Feest met André ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Feest met André zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Feest met André

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens