Shows, Zangers

Feestduo Happyouwer

Boek Feestduo Happyouwer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Feestduo Happyouwer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Feestduo Happyouwer? Neem dan gerust contact met ons op.

Dat zijn wij, Ewald Janssen en Arno Peters samen met hun crew Patrick Schiks en chauffeur Patrick Verbeek!

Happy Ouwer is een feestduo dat bekend staat om hun energieke optredens en aanstekelijke Nederlandstalige feestmuziek. Met hun unieke mix van vrolijke deuntjes en interactieve performances weten zij keer op keer het publiek te vermaken. Of het nu in een achtertuin, feesttent of kroeg is, deze gangmakers zorgen ervoor dat er 365 dagen per jaar gefeest wordt.

Als graag geziene gasten op diverse gelegenheden weten ze precies hoe ze de sfeer moeten brengen. Ze zijn niet alleen in Nederland bekend, maar hebben ook internationale ervaring. Zo hebben ze onder andere opgetreden voor Defensie in landen als Mali, Afghanistan, Irak, Litouwen, Slowakije en Noorwegen. Het duo weet overal waar ze komen een geweldige party neer te zetten.

Een optreden van Happy Ouwer is niet compleet zonder de kleurrijke toevoegingen zoals vlaggetjes, confetti of foam lichtstaven. Deze elementen maken de show niet alleen visueel spectaculairder, maar betrekken ook het publiek bij het feestgevoel. Het is echt iets wat je moet hebben ervaren om het volledig te begrijpen.

Met hun tape-act van 30 minuten weten ze binnen korte tijd een onvergetelijke indruk achter te laten. De setlist bestaat uit een combinatie van de beste Nederlandstalige kroeg nummers en feestmuziek die stuk voor stuk garant staan voor meezingplezier en dansbare momenten. Het duo weet als geen ander hoe ze het publiek kunnen laten genieten en meeslepen in hun feestelijke wereld.

Wat Happy Ouwer onderscheidt van andere feestacts is hun nuchtere en directe benadering. Ze weten precies wat het publiek wil en spelen daar moeiteloos op in. Geen poespas of overbodige formaliteiten, maar gewoon een gezellige avond waarbij iedereen los kan gaan op de beste Nederlandstalige feestmuziek.

Kortom, Happy Ouwer is een feestduo dat voor 111% garant staat voor 30 min feest. Met hun optredens vol energie, interactie en de beste Nederlandstalige hits weten ze elke locatie om te toveren tot een waar feestparadijs. Of je nu in Nederland bent of ergens ver daarbuiten, deze gangmakers zorgen ervoor dat er altijd iets te vieren valt. Dus pak je dansschoenen en bereid je voor op een onvergetelijke avond met Happy Ouwer!

Wilt u meer weten over Feestduo Happyouwer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Feestduo Happyouwer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Feestduo Happyouwer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Feestduo Happyouwer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Feestduo Happyouwer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Feestduo Happyouwer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens