DJ's rappers

Female DJ’s

Boek Female DJ’s bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Female DJ’s bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Female DJ’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Ze staan bekend als Floorfilling ladies, muzikaal veelzijdig en breed georiënteerd: Female DJ’s Oftewel DJ Miss Smile en DJ NoSugar.

Zij zijn de eerste vrouwelijke DJ’s die hun talenten combineerden als vrouwelijk DJ-duo. Ze staan bekend als Floorfillers, muzikaal veelzijdig en breed georiënteerd. Gespecialiseerd in muziek in de breedste zin van het woord. Oog voor detail en…voor publiek. Een van de belangrijkste en tegelijkertijd meest vergeten eigenschap van een DJ. Ze draaien wat het publiek graag wil. Van commercieel,Top 40, club, 70-80-90, Tropisch tot latin en house. Ze kunnen een bepaalde gewenste stijl draaien of een mix maken van verschillende stijlen.De opties zijn, in overleg, oneindig. Go Solo or double, deze dames zijn zowel los als samen in te zetten. Samen, oftewel back2back nog sterker, nog veelzijdiger, nog meer show! No Sugar kan tevens naast DJ-en ook live drums/percussie optioneel verzorgen. Of werken met videobeelden/ visuals die bij de muziek passen als VJ. Met de kennis en muziek van deze Female DJ’s kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Flexibel Geef aan wat het event, concept, thema en wensen zijn en de setlist wordt erop aangepast. Een ding is zeker, als Miss Smile & No Sugar “in the house” zijn, is stilstaan geen optie. Toch liever meer achtergrond of lounge muziek? Kwestie van goed briefen en deze dames passen zich als kameleons aan, aan uw event. U vraagt, zij draaien, de crowd geniet. Punt. 

Wilt u meer weten over Female DJ’s?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Female DJ’s is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Female DJ’s.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Female DJ’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Female DJ’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Female DJ’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens