DJ's rappers

Female Fusion

Boek Female Fusion bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Female Fusion bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Female Fusion? Neem dan gerust contact met ons op.

De naam zegt al genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-act met een onvergetelijke wow-factor. Female Fusion is een combinatie van charmante, attractieve dames en klankrijke, eigenzinnige meiden. Kortom, dames achter de draaitafels, meiden met mic’s en girls with instruments.

Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in deze set aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciele remixen. De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ. Zet de dansvloer in vuur en vlam met deze unieke, exclusieve live-act op jouw event/feest.

Girls taking over!Female Fusion

Wilt u meer weten over Female Fusion?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Female Fusion is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Female Fusion.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Female Fusion ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Female Fusion zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Female Fusion

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens